Vi selger sølv
smykker med kvalitet..

Faktura ONLINE
Kjøpbetingelser
online butikk
silver jewelry

Kjøpbetingelser sølvsmykker

Debbie's Silver Jewellery

Forside  Meny sølvsmykker  Bestill produkt  Rengjøring  Om oss  Historie  Liquid sølv  Kjøpbetingelser 
Debbies Sølvsmykker
sølv
 kjøper sølvsmykker

Beställning inom Sverige: Sverige: Når du har plassert bestillingen vil vi sende en bekreftelse til e-postadressen du har angitt. Når vi mottar din bestilling, håndterer vi dette innen 3 virkedager. Vær nøye med å fylle i korrekt adresse. Produktet vil leveres via postkontoret i rekommandert post eller pakke.

Debbies Sølvsmykker har ansvar dersom produktet er tapt mens leveres til kunden; kunden er ansvarlig for varene ved leveransen til Debbies Sølvsmykker.

Fraktgebyr: Ved bestilling av smykker over SEK 800 i Sverige, er det en fraktkostnad på 24 SEK. Bestillinger over 800 SEK er fri for fraktkostnader.

Bestilling innen Europa og andre deler av verden: Jeg er glad for å sende deg produkter i Europa. Bestillinger over 800 SEK er uten fraktkostnader.

Alle priser er inkl. mva.

Betalingsbetingelser:

Forskuddsbetaling: Du kan betale direkte til vår bankkonto hvis du har en konto med Swedbank. Dette kan du klare via Internett uten ekstra kostnad.
Du må kontakte meg når du sendte betalingen, så vil vi sende produktet til den adressen du skrev.Konto bg:   5404-9689                (i Sverige)
 IBAN:        SE5680000848069035891119    (utenfor Sverige)
 Bank-koden IBAN:   SWEDSESS            (utenfor Sverige) Returrett: Jeg har ingen returrett. Du kan imidlertid endre smykker til tilsvarende betalt for fakturering. Det er kun mulig å returnere produktet hvis det blir brutt, se nedenfor avsnitt om returrett.

 Returnerer: Send ubrukt produkt til meg innen 14 dager fra dagen du mottok produktet sammen med kvitteringer. Du som kjøper betaler fraktkostnader ved returnerer. Refusjon gjelder kun for varer, jeg betaler ikke tilbake noen forsendelseskostnader du har betalt for varene som var mindre enn 800 svenske kroner. Hvis varen var over SEK 800, vi trekker fra frakt som vi betalte.
Varen må være godt pakket på samme måte som du mottok den, jeg vil ikke refundere produktet hvis pakken er dårligt pakket.

 Angrerett: Hvis du ønsker å bytte varen på grunn av skader av noen måte, må du kontakte meg før du sender pakken. Du kan gjøre dette via e-post eller telefon. Jeg betaler fraktkostnader hvis klagen godkjennes. Du har returrett for ringer, slik at du får riktig størrelse. Du betaler imidlertid frakt.

Gave: Dersom du ønsker å kjøpe varer og send den til en annen mottaker, vennligst skriv inn den leveringsadressen som du vil at produktet skal sendes til. Send en melding til oss, så skal jeg lage en fin gavepakke.
Våre smykker og kjeder er i ekte sølv 925. Unngå smykker stemplet med C925.

Forside  Meny sølvsmykker  Bestill produkt (eng)  Kontakt  Kart  Lenker  Uttalelser