Jeg selger sølv
smykker med kvalitet..

Faktura ONLINE
rengjøring sølv
rengjøring
silver jewelry

Tips for rengjøring sølv

Rengjøring og litt romantikk

Forside  Meny sølvsmykker  Bestill produkt  Rengjøring sølv  Om oss  Historie  Liquid sølv  Kjøpbetingelser 
Tips om Rengjøring Smykker
smykker
 kjøper sølvsmykker
 

Faktura ONLINEDitt sølv armbånd blir mye tyngre med mange edelstener og sjarmen knyttet til den. Et sølv armbånd som har mange medaljonger eller liknende, kan disse tilbehsør noen ganger være i veien. En sølv smykker med en glatt eller hamret overflate er mer synlig og er lettere å holde veldig skinnende (se følgende to tips for rengjøring). Før du handler, bør avgjørelsen bli vurdert. Noen ganger er det bedre å velge få tilbehør i et smykke. Grunnen til at jeg har valgt dette sortimentet er at armbåndene har en moderne design som tilfredsstiller mange kvinner. Det er opp til hver enkelt å fullføre smykker med andre ting. Den "look" til et fint håndledd kan noen ganger svekket av for mange detaljer.

En romantisk gave til kjæresten din forteller historien om forholdet ditt. Gaven vil definitivt få din elskede å sette pris på deg. Armbåndet er en perfekt mulighet til å feire spesielle øyeblikk. Våre sølv armbånd med høy kvalitet, glitrer til glede for alle dine venner.


 

  Rengjøring sølv med aluminium papir


 

Armbånd Anbefaling:  rent Silver , er å koke vannet sammen med sølv i en gryte. Legg aluminium papir til bunnen og legge grundig med salt. Hvis det er slik at smykker inneholder perler eller steiner er det viktig at varmes opp disse sammen med vannet.
Og nå til de spennende øyeblikk: Legg stykker av aluminiumspapir i kokende vann, så du vil snart merke at oksydasjon beveger seg fra smykker til aluminiumstykkene, og at de blir lysere og brenner. Det fungerer som et batteri. Rør forsiktig det samme med en treplate på samme måte. Etter oppvarming av vann til kokepunkt i 3-4 minutter helles det gradvis i kjøligere vann i pannen, eller la potten avkjøle en stund, slik at noen steiner ikke sprukket i stykker. Deretter kan du sette smykker med tannbørste og vaskemiddel. Som vanlig vil sengetøy fungere best. Rengjøring gjennom denne metoden er bra da det er vanskelig å få tilgang til overalt. Jeg håper du setter pris på webmasterens tips om rengjøring av sølv!

 
 

Konvensjonell metode: Både sølv og gull smykker er perfekt vasket med såpe hvis du gjø det regelmessig. Noen ganger må du ta en tannbørste ;-) eller en myk børste for å nå alle små deler. Hvis smykkene er fortsatt mørkt etter diskats, er det trimmet med en antioksidant. Når smykkene siden er ren, kan det være i behov for rengjøring gjennom en liten polering. Her kan du virkelig ta noen form av mild polering agent: gammeldags polish, tannkrem, polsk mv.. Gjør en liten trimming med en myk klut og polere smykker og det vil bli skinnende igjen..

 


Forside  Meny sølvsmykker  Bestill produkt (eng)  Rengjøring  Kontakt  Kart  Lenker  Uttalelser