Silversmycken med kvalitet.

Faktura ONLINE
armband silver
halsband silver
silver jewelry

Lyxiga halsband och armband i Liquid Silver

Halsband silver - Armband silver

Hem  Meny silversmycken  Beställ produkt  Rengöring  Om oss  Historia silver  Liquid Silver  Köpvillkor 
 armband silver
 silver
 halsband
smycken

Debbie's Silver Jewelry

Debbies Silversmycken säljer silversmycken online. Allt från hängsmycken, lyxiga halsband och breda armband i silver för din personliga stil.  Samtliga silversmycken är garanterat handtillverkade i silver av högsta kvalitet.
  I shopen kan du beställa exklusiva silversmycken. Förutom vanliga silversmycken har vi populära och handtillverkade smycken i Liquid silver, där du för de längre varianterna är möjligt att slå knut på halsbanden. Produkterna är handtillverkade. Jag erbjuder silversmycken för både kvinnor och män.

Välkommen till
www.visbysilvergold.com
Debbies Silversmycken   (tidigare Visby Silvergrotta)
Källunge Aumunds 3, 62179 Visby
Tel. 0739-577248, 10:00-18:00 alla dagar
(Jag innehar F- Skattsedel)

Butikens specialitet är stora silversmycken.... särskilt de halsband eller armband som är i Liquid silver. Se vänstermenyn för mitt utbud av halsband i liquid silver.

 Liquid Silber


sterling silber


Liquid Silber Fließendes Silber

Mitt mål är att vara din pålitliga juvelerare. Jag välkomnar dig att e-posta mig. Förmedla din åsikt om min kollektion av handtillverkade silversmycken, vilken ger mig inspiration att bli än bättre. Se 'Kontakt' i butiken.

halsband

Jag köper direkt av hantverkare i Mexico utan fördyrande mellanhänder. Att sätta sig ner och prata med tillverkarna om design gällande halsband, armband örhängen plus övriga silversmycken i Sterling silver jag önskar få tillverkade, betyder mycket för mig. Små leveranser beställer jag.

 

Jag tycker om mina handtillverkade silversmycken. Av många hängsmycken, halsband och armband silver samt andra smycken i silver ligger jag bakom den snygga designen, och att dessa är handtillverkade av mexikaner. Handel sker endast med silversmycken med en minsta silverhalt av 925/1000 (stämpel).

 armband silver
Start  Silversmycken  Lägg order  Kontakt  Länkar  Partnerskap  Visste du ..?  Karta  Omdömen 

Viktigt: Jag säljer endast Sterling silversmycken 925 från Mexico. Undvik smycken stämplade med C925.

Coded by Göran Smitterlau