Vi selger sølv-
smykker
Faktura per e-post

Faktura ONLINE
sølvsmycker
Halsbänd sølv
Sølvsmykker

Halsbänd - Sølvsmykker - armbånd sølv

....delvis egen eksklusiv design.

Forside  Meny sølvsmykker  Bestill produkt  Rengjøring  Om oss  Historie  Liquid sølv  Kjøpbetingelser 
armbänd sølv
  håndlaget sølvsmykker
 sølv
sølv

Debbie's Silver Jewellery

Debbies Sølvsmykker selger sølvsmykker online. Alt fra anheng, eksklusive halsbånd og brede armbånd i sølv til din personlige stil. Alle sølvsmykker er håndlaget i sølv, garantert å være av høyeste kvalitetstil.
I butikken kan du bestille eksklusive sølvsmykker. I tillegg til tradisjonelle sølvsmykker er det også Liquid sølvsmykker med sølv  925 hva er populært, der for noen varianter er det mulig å slå knute på halsbånd. Produktene er håndlaget. Vi tilbyr sølvsmykker til både menn og kvinner.

    Velkommen til
  www.visbysilvergold.com
  Debbies Sølvsmykker   (Debbies Silver Jewellery)
  Källunge Aumunds 3, 62179 Visby
  Tel. +46-(0)739-577248   10:00-18:00 alle dager

Min spesialitet er store sølvsmykker... Du kan kjøpe halskjæder eller armbånd i sølv gjennom nettbutikken. Se på våre sølvsmykker i menyen for vårt utvalg av sølv.

 halskjæder


Sølvsmykker

sølv 925 anhenger sølv

Målet mitt er å være din pålitelige juveler. Jeg ønsker deg velkommen til å sende e-post til meg. Formidle dine meninger om min samling av håndlagde sølvsmykker, som gir meg inspirasjon til å bli enda bedre. Se "kontakt" i butikken.

sølv armbånd

Jeg kjøper direkte fra håndverkere i Mexico, uten dyre mellomledd. å sitte ned og snakke med produsentene om moderne design av halssmykker, sølv armbånd, samt andre smykker i sterling sølv 925 jeg ønsker å ha produsert, betyr mye for meg. Små ordrer bestiller jeg on-line.

 

Jeg liker mine de håndlagde smykker som vi markedet. Mange anheng, halskjæder, sølv armbånd og andre smykker, ligger jeg bak den stilige designen, og disse er deretter produsert av meksikanere. Handel skjer kun smykker med et minimum sølvinnhold på 925/1000 (mark)..

 sølv armbånd
Førsteside  Sølvsmykker  Bestill produkt  Rengjøring sølv  Kontakt  Kart  Lenker  Uttalelser 

Viktig: Jeg selger kun Sterling sølvsmykker 925 fra Mexico. Unngå smykker stemplet med C925.

Coded by Göran Smitterlau