Jag säljer silver-
smycken med kvalitet.

Faktura ONLINE
Köpvillkor
Debbie's Silver Jewellery
silver jewelry

Köpvillkor - Debbies Silversmycken

Debbie's Silver Jewellery

Start  Meny silversmycken  Beställ produkt  Rengöring  Om mig  Historia  Liquid Silver  Köpvillkor 
butik visby
faktura
faktura online

Beställning inom Sverige: När du har gjort din beställning skickar jag en orderbekräftelse till e-postadressen du har angivit. När jag får din order hanterar jag denna inom 3 arbetsdagar. Var noggrann med att fylla i rätt adress. Varan kommer att levereras via Posten med rekommenderat brev eller paket.

Debbies Silversmycken är ansvarig om varan kommer bort vid leverans till kund; kunden är ansvarig för varan vid retur till Debbies Silversmycken.

Fraktavgift: Vid order av smycken under 800 kr inom Sverige tillkommer en fraktkostnad på 24 kr. För order över 800 kr tillkommer inga fraktkostnader.

Beställning inom Europa: Jag skickar gärna produkter enligt beställning inom Europa och övriga världen. Om produkternas sammanlagda värde är lägre än 800 kr, betalar mottagaren frakten.

Samtliga priser är inklusive moms.

Betalningsvillkor:

Postförskott: Postförskott är bindande, ej hämtade paket hanteras via inkassoföretag och debiteras med 200 kr utan erhållande av produkt.
Förskottsbetalning: Du kan betala direkt till vårt bankkonto via överföring om du har konto i Swedbank. Detta kan du sköta via Internet, inga avgifter tillkommer.
Du bör meddela mig när du skickade din betalning, så behandlar jag din order snabbare, och skickar produkten till den adress du angivit.
Skicka ett meddelande till oss när du har gjort betalningen. Efter kontroll skickar jag produkten till den adress du uppgivit.

Bankgiro:   5404-9689                (inom Sverige)
 IBAN:        SE5680000848069035891119    (utanför Sverige)
 Bank code IBAN:   SWEDSESS            (utanför Sverige)Öppet köp: Jag har ej öppet köp. Däremot kan du byta smycken till motsvarande summa som du betalat vid faktureringen. Det är endast möjligt att returnera produkten ifall denna är trasig, se nedanstående punkt om returrätt. öppet köp är frivilligt enligt Konsumentverket.

Returrätt: Skicka den oanvända varan till mig inom 14 dagar från den dagen du har tagit emot varan tillsammans med kvitton. Du som köpare står för returfrakten. återbetalning gäller endast varan, jag betalar ej tillbaka eventuell fraktavgift som du har betalat om varan var under 800 kr. Om varan var över 800 kr drar jag av för frakten som jag har stått för.
Varan måste vara väl förpackad på samma sätt som du fick den, jag återbetalar inte en skadad returvara. Jag återbetalar heller inte produkt om plombering är bruten.

Bytesrätt: Om du vill byta varan p.g.a. felaktighet på något vis, måste du kontakta mig innan du skickar paketet. Det kan du göra via e-mejl eller telefon. Jag står för fraktkostnaderna om reklamation är godkänd. Du har bytesrätt för ringar så att du får rätt storlek. Du betalar dock frakten.

Gåva: Om du vill köpa en vara och skicka till en annan mottagare, så kan du fylla i den leveransadress som du vill att varan ska skickas till. Lämna ett meddelande till mig, så fixar jag ett fint paket.


Produktinformation: Alla våra silverprodukter är nickelfria och inhandlade i Mexico direkt från tillverkare. Silverhalten för sterlingsilver är minst 925/1000. Högst 75/1000 koppar används för att göra smycket hållbart.
Debbies Silversmycken säljer endast 925 Sterling silver. Undvik smycken stämplade med C925.

Start  Meny silversmycken  Beställ produkt  Flytande silver  Länkar  Visste du ..?  Karta  Uttalanden