Jag säljer silver-
smycken med kvalitet.

Faktura ONLINE
Buying conditions
Debbie's Silver Jewellery
silver jewelry

RSS Feeds

Debbie's Silver Jewellery

Start  Meny silversmycken  Beställ produkt  Rengöring  Om mig  Historia  Liquid Silver  Köpvillkor 
historia silver
silverliknande smycken
 mexico
 

  Har du tänkt på att Debbies Silversmycken använder sig av RSS-Feeds, eller som man ibland kallar det 'RSS' eller 'Feeds'? Och hur fungerar det? I sociala nätverk är det vanligt att man använder det som en form av lagring av meddelanden som sedan skickas mellan olika servrar och ut i 'informationsvärlden'.

  Du kan skaffa dig löpande information, utan att bli trakasserad av en massa e-post, och därtill läsa informationen när du vill. Du kanske bara vill läsa de senaste nyheterna, eller varför inte gå in bland tidigare lagrat material. Man kan i en RSS-Feed kategorisera efter olika ämnen. Och det går snabbt att få den nya informationen. Vi brukar nästan tänka 'den finns ju redan i datorn....' ;-)

  Hur får jag tillgång till RSS-Feeds? Och är det gratis?
Vi börjar med fråga två. Ja, det är en form av gratis prenumeration som man när som helst kan avsluta (direkt)! Det är bara att trycka på 'Delete' under fliken 'Feeds'. Senare kan du när som helst skaffa prenumerationen igen.
Bredvid fliken 'Favoriter' i din webbläsare (ex.vis InterNet Explorer) finns en flik som heter 'Feeds'. Det är där som dina valda "favorit-feeder" kommer att hamna. Men det kräver att du först väljer att ansluta dig. Och det gör man med en enda knapptryckning. Du får frågan när du tryckt på den oranga knappen som du säkert sett på en del sajter.

Knappen ser ut så här:     RSS feeds


  Hur Debbies Silversmycken valt att utnyttja tekniken med RSS:
I listan finns bilder på våra smycken samt en kort text. Alla smycken är kategoriserade för att lättare hitta i listorna. Sedan har vi valt att koppla alla bilder och texter till de sidor vi har på sajten. Så det är bara att trycka på bilden. Som du kommer att märka är feed-listan på engelska, men vi har valt att koppla bilderna till svenska sidor. Där kan man återgå till engelska språket. M.a.o. är det mycket lätt att hitta vad som finns. När det kommer hem nya produkter, ser du snabbt vad som finns samt vilket pris som gäller.


Överväg att inte skriva ut information på papper. Tänk på naturen.Start  Meny silversmycken  Beställ produkt  Flytande silver  Länkar  Visste du ..?  Karta  Uttalanden